• Nyitva tartás

    H - P: 10:00 - 16:00
  • Üzlet és szerviz

    9200 Mosonmagyaróvár, Szekeres Richárd u. 15.
  • Telefon:
    +36 96 828 089

2019.08.23.

A megújulást követően olcsóbb lett a Google Drive

  • Igazán kedvező változásokat jelentett be a Google a felhő alapú tárolási szolgáltatásánál, a jövőben kevesebbet kell majd fizetni érte, ráadásul új funkciók is elérhetők lesznek.
Awesome Image

A Google felhős tárolása elérhető a Google Drive-on, a Google Photosban és a Gmailen keresztül is, azonban azoknak, akik nem érik be a viszonylag szűkre szabott tárhellyel, akkor valamennyit bizony fizetniük kell. Most viszont nagy változások érlelődnek ezen a területen. A keresőóriás hivatalos weboldalán közzétett blogbejegyzés szerint jelentős változások lesznek a fizetős szolgáltatásban. Csökkennek az árak, és új családi funkció is érkezik. Ez utóbbi azt jelenti, hogy akár öt családtag is osztozhat a tárhelyen úgy, hogy ki-ki megőrzi a saját fiókja feletti ellenőrzést. A szolgáltatás a Google One nevet kapja, azonban semmi köze az Android One-hoz. Inkább arra utal, hogy az eddigi három platform helyett egy (one) fogja össze az adattárolást.

Awesome Image

Ami az árakat illeti: lesz 200 GB-os opció havi 3 dollárért, 100GB-os csomag 2 dollárért, és a 2 TB ára a felére csökken, 20 dollár helyett 10 dollárt kell érte fizetni havonta. Az 1 TB-os opciót viszont kivezetik, akinek ilyen csomagja van, ők a korábbi áráért kapják a megnövelt, 2 TB-ot. A Google One előfizetői Google-szakértőkkel is felvehetik a kapcsolatot, erre eddig csak a G Suite előfizetőinek volt lehetőségük. Az amerikai felhasználók automatikusan frissülnek a Google One-ra az elkövetkező hónapokban, és a keresőóriás reméli, hogy év végéig mindenhova eljut az újdonság. Amennyiben kíváncsi arra, hogy ön mikor kaphatja meg ezt a szolgáltatást, akkor itt adhatja meg az e-mail-címét.

Choose Your Color
You can easily change and switch the colors.